luni, 10 septembrie 2007

iarasi ceva trecator.........

Ma trezesc.Nu mai pot sa dorm.Ma intorc pe o parte si ma uit la ceasul de pe perete.Este ora 10.Pacat!Mai vroiam sa dorm pana la 11 cel putin ca ma simt obosita si aseara am adormit pe la 2.30.Inchid ochii si incerc sa mai visez,ma stradui,ma chinui sa am ganduri senine de visare in cap,dar e prea tarziu.Sunt deja constienta ca viata a inceput din nou.
Este ora 10,trebuie sa mananc pentru ca am citit eu ca cea mai importanta masa este micul dejun,luat cat mai devreme ca sa nu se atrofieze creierul.La fel e valabil si pentru cei care se culca tarziu si se trezesc tarziu.Bine de stiut dar daca ma iau dupa statistici ar trebui sa stau deja internata intr-un spital cu perfuzii asa ca cel mai bine e sa fii constient de limite si sa incerci sa te incadrezi catusi de putin in ele.
Si totusi de ce ne limitam? De ce simtim nevoia sa punem limite, sa ne impunem niste restrictii ca sa avem impresia de integritate? De ce nu putem sa bem cat de mult vrem la o petrecere, de ce nu putem sa fumam cand vrem, pe strada de exemplu,de ce nu putem sa simtim ceva pentru altcineva decat pentru persoana iubita,de ce trebuie sa ne infometam ca sa aratam bine sau de ce trebuie sa scriem pentru licenta o lucrare de maxim 40 pagini?
S-ar parea ca restrictionarea sta la baza religiei de altfel.Trebuie sa ne incercam limitele, si totusi sa ne abtinem de la incalcarea lor caci astfel devenim mai puri, apti pentru trecerea limitei umane in lumea de dincolo.Sunt curioasa daca in lumea de dincolo exista limite....poate nu exista nici limita de viteza, dar daca nu exista nici limita de suferinta? Oricat de curioasa as fi nu vreau sa trec inca limita si sa ajung sa aflu cum e acolo.............

Niciun comentariu: